Upper Echelon

Er låt Confession spelas flitigt på Pirate denna vecka, berätta om låten

Confession är den första låten vi skrev och blev klara med tillsammans. Handlingen är i princip påhittad. Den handlar kort om en fylla som går snett för en person som är sårbar. Vi försökte göra låten så dynamisk vi kunde, från att gå till en atmosfärisk och skön vers till att få det låta så stort vi kunde.

Vilka är ni i bandet ?

Kevin Garcia – Sång

Aron Hell – Gitarr

Harun Gunic – Bas

Nils Cronquist – Trummor

Vad kommer bandnamnet Upper Echelon ifrån?

Aron hade vart ute och druckit några stor stark och kommit på idén om att heta Upper Echelon. Vi hade snackat om att byta namn eftersom vi inte varit nöjda tidigare. Först var det roligt när han berätta att han hade vart ute när han fick idén, eftersom ingen av oss kommer från en överklass. Men vi tyckte också att namnet lät coolt och såg bra ut.

Vad är ambitionerna med bandet?

Självklart vill man spela på Reading framför tusen pers och se sin låt på billboardlistan nån dag, men just nu bryr vi oss mer om att skriva så bra låtar vi kan och göra det bästa av vart vi är just nu.

Hur ser framtiden ut för er?

Det vet vi inte, men vi hoppas kunna ta oss ut och känna på låtarna live, Emergenza är förmodligen något vi ska ta och testa. Sen när vi har en del låtar färdiga ska vi börja spela in är tanken.