Movin In Stereo

Vilka är ni och hur skulle ni beskriva er musik för de som aldrig hört er?

Vi är Movin In Stereo. Kort och koncist så spelar vi någon slags form av rock/punkrock.

Kan ni kort presentera ert band och vilka ni är Var kommer ni ifrån?

Vi är ett band med medlemmar från många hörn. Tre av oss kommer från Sverige men Scott, vår sångare, är från Nya Zeeland, sen har vi också Tommy som kommer från England. Bandet är dock baserat i Göteborg.

Hur bildades ni?

Det var Scott och jag, John, som startade bandet. Vi hade spelat tillsammans i många år i andra band men liksom tappat glädjen i det vi gjorde just då. Därför valde vi att börja om från början och det visade sig va ett bra beslut.

Vad kommer bandnamnet ifrån?

Vi hade mängder av olika namnförslag men tillslut tyckte vi att Movin In Stereo lät bäst. Indirekt är det från en gammal låt med The Cars.

Hur skulle ni beskriva er musik? Var hämtar ni er inspiration? Vad är ambitionerna med bandet?

Vi har många band gemensamt som vi verkligen gillar och därför kändes det ganska naturligt att vårt sound influerades mycket av dom. En korsning mellan Social Distortion, Hot Water Music och Against Me! för att nämna ett par stycken.

Inspirationen flödar, vi har mängder av låtar och idéer så det hela kommer väldigt naturligt. Vår ambition är att fortsätta giga och släppa ny musik så länge någon orkar lyssna.

Beskriv er eller bästa spelning. Var finns den bästa publiken?

I stort sett vilken klubbspelning som helst.

Vad kan publiken förvänta sig av er? 

Att vi har väldigt mycket energi ute på scen, vi alla tycker det är roligt och förhoppningsvis smittar det också av sig till publiken.

Hur ser framtiden ut för er? 

Härnäst kommer vi fortsätta giga, både i Sverige men senare även utomlands. Sen har vi har redan ett nytt singelsläpp på gång också.

– Sång Scott James

– Gitarr John Wennergren

– Gitarr Tommy Gentry

Bas Joakim Kaskadklippa

– Trummor Ola Stridh

Vi finns på:

DELA ARTIKELN

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

Penisar

Idag tar sig Antonina och vikarie Marie an sig ämnet penisar. Hur står sig egentligen den svenska penisen mot resten av världen. Det kanske ni

Wolfbrandt & Göbel

Christer och Kristoffer kör på igen, i detta tionde avsnittet bjuds det på musik från Skid Row, Triumph, Bad English och mycket mer.

Sexkulturen i Holland

Antonina har återigen med sig vikarie Marie och denna vecka pratar dom om sexkulturer och närmare bestämt sexkulturern i Holland.

Wanloo På Pirate Rock

Wanloo på Pirate Rock är tillbaka igen och rör upp känslor, lyssnare hör av sig med ris och ros.

Close Menu
×
×

Cart