Blind Tooth

Vilka är ni och hur skulle ni beskriva er musik för de som aldrig hört er? Kan ni kort presentera ert band och vilka ni är Var kommer ni ifrån?

Blind Tooth är ett hårdrocksband från Borås som lirar en blandning av traditionell hårdrock och blues med influenser från sydstatsrocken och grunge.

Hur bildades ni?

Blind Tooth har bestått av diverse olika medlemmar, men sedan Mladen kom in 2017 så har vi hittat vårt sound. Tillsammans med Kievens slidegitarr, Max sköna basriff och Jannes stabila trummor så bildar vi ett tungt, groovy och ändå unikt sound som vi är stolta över att få presentera.

Vad kommer bandnamnet ifrån?

Ja du, det är inget som vet.

Hur skulle ni beskriva er musik? Var hämtar ni er inspiration? Vad är ambitionerna med bandet?

Tungt men ändå svängigt. Vi har alla bred musiksmak, vi lyssnar inte bara på rock och vi hämtar inspiration utifrån det vi lyssnar på.

Att stå på scen är bland det absolut bästa som finns, inspirera andra till att göra det samma och en dag kanske betala räkningarna.

Beskriv er eller bästa spelning. Var finns den bästa publiken?

Vår bästa spelning var nog i Oldenburg/Tyskland. Allt klaffade den kvällen, vi hade sån energi och det smittades av på publiken.

Men att säga vart den bästa publiken är någonstans är svårt, handlar mest om vad man gör för prestation som band.

Vad kan publiken förvänta sig av er? Har ni några ritualer innan ni går på scen?

Att bli underhållna, att vi som band levererar och ger 110%

Vi skulle väl inte påstå att vi har några ritualer innan vi går på scen, stämma instrumenten. -Haha

Hur ser framtiden ut för er? Vad är pågång?

Vi ska bland annat spela in en ny Ep nu till Påsk, eventuellt en ny musikvideo till en ny singel sen bara gigga som mycket det går under sommaren och hösten.

Mladen Milojkovic – Sång

Kieven Klevmyr – Gitarr

Max Malteby – Bas

Jan Aspenfelt – Trummor

Vi finns på:

Spotify

Youtube

Facebook

Instagram

E-post: 

DELA ARTIKELN

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

After Wrok

Mattias och Daniel är tillbaka med ett fullproppat förfestprogram. Showen som allt kan hända i, det ända man kan vara säker på är att det

Jontes Garage

Programmet som bläddrar i skivbacken, som hyllar albumspår och b-sidor och som hjälper dig att upptäcka nytt och gammalt.

Penisar

Idag tar sig Antonina och vikarie Marie an sig ämnet penisar. Hur står sig egentligen den svenska penisen mot resten av världen. Det kanske ni

Wolfbrandt & Göbel

Christer och Kristoffer kör på igen, i detta tionde avsnittet bjuds det på musik från Skid Row, Triumph, Bad English och mycket mer.

Close Menu
×
×

Cart